avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... dreptul asupra conceptului de afisare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

dreptul asupra conceptului de afisare

firma X se ocupa cu afise publicitare si sustine ca are drepturi asupra desenului/ modelului industrial, iar sigla este inregistrata la OSIM. deasemenea, ei spun ca au drepturi si asupra conceptului de afisare. imi puteti oferi detalii referitoare la tipurile de drepturi invocate? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters23707 , utilizator 14:02, 6 Iulie 2009
Nu cunosc sa existe vre-o legiferare a conceptului de afisare, daca colegii mei au cunostinta de asa ceva, ii rog sa ne ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere drepturi osim Pixelut Pixelut Cu ani in urma am inregistrat la OSIM un model industrial, primind in acest sens si un certificat. Datorita neplatii taxelor de intretinere am fost decazut ... (vezi toată discuția)
Adresa privind contrafacerea sau utilizarea unei marci fara drept alexandru17 alexandru17 Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de adresa catre o societate , ma rog o publicatie online care foloseste denumirea unei marci inregistrata la osim de ... (vezi toată discuția)
Rolul poliþiei în sancþionarea încãlcãrii dreptului de proprietate industrialã otto2007 otto2007 Buna ziua, O persoana comercializeaza un produs inregistrat la osim fara acceptul proprietarului. S-a facut plangere la politie in acest sens. Au politistii ... (vezi toată discuția)