avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident

cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului?
Am fost implicat într-un accident am lovit ușor pe trecerea de pietoni o persoană în data 1.05.2019.mi sa reținut permisu fără să mi se dea nici un proces verbal. Mi sa dat doar o dovada de15zile de atunci nu am primit nimic de la poliție.pe ce perioadă se suspenda permisul. Cum trebuie să fac.am vb cu un avocat care mia pus mai mult în încurcătură decât mă ajutat.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2019
Drusca, utilizator
Pana se solutioneaza dosarul penal, aveti dreptul sa solicitati prelungirea dreptului de circulatie.
Daca victima nu depune plangere sau daca depune dar nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni, nasul spartmultiple contuzii picioare si umar,certificatul medico legal este de 25 zile ingrijiri medicale. sa inteleg ca degeaba fac plangere penala daca nu am peste 90 de zile? cel care ma accidentat a spus sa fac ce vreau ca asiguratorul plateste nu el
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
iurigabriel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu victima ranita usor vasile20142014 vasile20142014 Buna ziua, Sunt vinovat de producerea unui accident cu victima, la schimbarea directiei de mers am acrosat un biciclist, acesta venea din sens opus si a fost ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie pasto pasto Buna ziua, din nefericire am comis un accident de circulatie. Am acrosat un barbat care trecea drumul (judetean) pe bicicleta pe trecerea de pietoni. Din ... (vezi toată discuția)