As dori sa prezint un caz foarte intalnit pe internet, insa pentru care am auzit destul de mult variante de solutii, multe fara rezultate.
Locuiesc intr-o garsoniera si am fost inundat de vecina de deasupra mea de cel putin o data pe an in ultimii 4 ani. Trebuie sa mentionez ca este chiriasa si nu este o persoana cu care poti discuta rational, desi am incercat de mai mult ori.
De fiecare data cand s-a intamplat a avut o scuza, insa nu am facut prea mare caz fiindca am fost despagubit de compania de asigurari.
La fiecare dosar de dauna am avut si constatari facute de primarie, si de fiecare data i s-a trimis somatie sa isi repare defectiunile la instalatia de apa, sunt 4 dosare deschise la Directia de Gospodarire. Nu stiu daca acele somatii au ajuns cu adevarat la proprietar sau au fost retinute de persoana care sta in chirie.
Sincer nu-l cunosc pe proprietar, cei de la administratie un singur nume trecut in Cartea Imobilului fara nici o data de contact, iar chiriasa refuza sa ne dea acest gen de informatii.
Problema este ca in ultimele doua luni s-a intamplat sa ma inunde de trei ori, iar de ultima data tavanul se umezeste continuu, deci trebuie sa actionez intr-un fel.
Primaria a spus ca nu mai poate face nimic in afara de a mai trimite inca o somatie, si ca singura mea cale de rezolvare este instanta de judecata. Am evitat acest lucru fiindca m-am gandit ca ar fi un proces lung si anevoios pana se va rezolva ceva.
Prima mea intrebare ar fi: care sunt sansele mele de succes daca incep actiunea de judecata, pot obliga proprietarul sa isi repare defectiunile ? Am primit sfaturi de la cateva cunostinte care au mai trecut prin asta si parerile au fost impartite, unii spun ca nu rezolv nimic cu tribunalul, altii ca am sanse sigure sa castig.
Am mai fost sfatuit sa ii fac o planger penala la Parchet pentru Distrugere din culpa (mentionez ca la ultima inundatie mi-a fost afectata si instalatia electrica de iluminat). Am vreo baza in care pot face asta ?
Sincer eu as fi dorit sa pot face rost de numarul de telefon al proprietarului si sa putem avea o discutie cu un final amiabil, dar nu vad nici o modalitate in care sa gasesc acest numar de telefon.
Tot ce tine de apartament - plata intretinere, defectiuni ale instalatiilor, provocarea de scandaluri si zgomote etc - in ultima instanta cad in raspunderea proprietarului, chiar daca si-a inchiriat apartamentul altcuiva si daca acea persoana nu intelege sa se poarte corect sau civilizat.
Totusi nu inteleg detasarea celor din conducerea asociatiei, daca tot au vizitat apartamentul vecinei dv. Puteau sa identifice locul defect si sa-i puna in vedere sa-si repare macar sau, la limita, sa aduca ei un instalator sa-l plateasca si costurile sa i le puna la plata pe lista.
Chiar daca nu erau direct raspunzatori, ceva presiune puteau sa puna pe acea persoana.
Insa tin sa va anunt ca am facut rost de numarul proprietarului de la primarie, si am avut surpriza placuta sa aflu ca este o persoana foarte de treaba cu care m-am putut intelege si am inceput sa facem reparatiile necesare.