avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj versus condica de prezenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj versus condica de prezenta

Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema:

O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ultima data in condica de prezenta. Neverificand situatia si bazandu-ma pe faptul ca pontajul pentru aceasta salariata a fost semnat de seful sau direct, eu am contrasemnat acest pontaj, pe baza caruia salariatei respective i s-a virat salariul in contul de card pe care il poseda pentru intreaga luna august.
Sunt lider de sindicat in unitatea unde lucrez.
Ce consecinte poate avea aceasta problema? Poate duce la desfacerea contractului de munca si in ce conditii?
Va multumesc. L.A.
Eu V - as aplica sanctiuni disciplinare la amândoi, halal sefi..................ce mai asteptati de la angajati, care muncesc atât si asa cum ( si cât ) câstigă.
Sunt convinsa ca sunteti BUGETARI ca numai voi aveti indexari, cursuri de specializare pe la munte sau la mare pe diurna si cazare (n-am gasit alta rima!!) pe banii contribuabililor, etc, etc...!!!
Formalităti......birocratie.......sefi......etc.Ce rost are să contrasemneze cineva, în afară de faptul că se află în treabă, cínd nici cel care semnează habar nu are ce semnează ??????? Dar, timpul trece........salariul ( de sef ) vine.........
Oare de ce raspund unii cu rautate la niste probleme care sunt puse aici pentru consultare si de catre persoane care probabil ca se confrunta cu ele din cauze care nu tin neaprat de felul de a fi al persoanei respective?
Nu ar fi mai bine sa se abtina cei care scriu numai rautati fara nici o legatura cu subiectul propus? Sunt lucruri care se pot intampla oricui, pana la urma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj condica Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema: O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un prieten care ma rugat sa va intreb urmatoarele 1. Are un coleg care in fiecare zi o semneaza in condica pe o doamna ( cu semnatura ei ) , ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa sa aflu dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un prieten care ma rugat sa va intreb urmatoarele 1. Are un coleg care in fiecare zi o semneaza in condica pe o doamna ( cu semnatura ei ) , ... (vezi toată discuția)