avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict de interese

M-ar interesa sa stiu daca dintr-o comisie de acordare a unor drepturi, pot sa faca parte si sotul si sotia, sau intra la "conflict de interese" , sau la incomatibilitate?
Din cate stiu nu se poate, si chiar intra sub incidenta codului penal.. Daca e adevarat cum spun eu, as dori si baza legala unde scrie acest lucru.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
hdanny, utilizator
Cel mai recent răspuns: hdanny , utilizator 17:37, 1 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este acesta un caz de conflict de interese? stelyan 01 stelyan 01 Daca un director al unei institutii publice cum este APIA, aproba , acordarea unei subventii mamei lui ( aproba prin semnatura si parafa dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese?! AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Se da urmatoarea situatie, 2 surori au 2 prieteni cu care inca nu sunt casatorite, prietenul uneia dintre ele lucreaza ca audit pentru o ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese pentru administratorul public, functie contractuala lex69 lex69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pana la ce grad de rudenie, sau afinitate sunt stabilite incompatibilitatea si conflictul de interese pentru functia in regim ... (vezi toată discuția)