avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cui trebuie sa ma adresez pentru a scapa de vecini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cui trebuie sa ma adresez pentru a scapa de vecini chiriasi, fara a apela la ajutorul autoritatilor locale

Buna seara !
Sunt proprietara unei case situata in vecinatatea unui imobil ce apartine administratiei locale . In ultimii 5 ani am avut numeroase procese intentate simultan de catre primaria orasului in care locuiesc pentru anularea titlului de proprietate, construirea unui gard de vecinatate si anularea cartii funciare . Toate aceste procese au fost castigate de mine , irevocabil si definitiv, inclusiv la Curtea de Apel Bacau . Nereusind sa ma deposedeze de casa si terenul aferent, Primaria a transformat imobilul din vecinatatea casei mele in locuinta sociala si a adus un numar de 20 de persoane de etnie rroma in chirie . Influentati, acestia din urma au exercitat de-a lungul timpului agresiuni psihice, verbale si au recurs la tot felul de tactici de intimidare (animale mutilate aruncate in curte, lenjerie intima murdara , arme albe , fecale aruncate in copaci si in fata portii, etc.) . Toate aceste incidente pot fi dovedite cu fotografii si inregistrari video, dar si cu reclamatii la Politia Nationala si Locala.
Va rog sa imi dati un sfat la ce for superior pot sa ma adresez, deoarece administratia locala refuza sa ma primeasca in audienta si ii incita la astfel de fapte .
Va multumesc anticipat !


Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 21:48, 1 Iulie 2015
In conditiile in care autoritatea publica locala in calitate de proprietar al terenului si a constructiilor unde locuiesc vecinii dvs este reticenta la cererile dvs,aveti dreptul sa sesizati oficial forul ierarhic superior respectiv departamentul administratie publica locala diin cadrul Ministerului Afacerilor Interne
Conditionat de concluziile MAI,puteti analiza oportunitatea unei actiuni in instanta impotriva primariei locale
La Prefectură.
Şi plângere penală pentru abuz în serviciu -neprimirea în audienţă.Înainte, formulaţi în scris nişte cereri de audienţă , poate şi aveţi
Plţngere penală pentru vecinii+ comportament contrar regulilor de convieţuire socială)fără a face vreo referire la etnie=

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemele nesfarsite cu vecina pukkaa pukkaa Am postat acum o luna una dintre intamplarile mele in urma careia am ramas cu o gradina devastata. Am fost indrumata ce sa fac de unuii dintre colegi de pe ... (vezi toată discuția)
Problema acuzatii furt nefondate Alexander111 Alexander111 Buna ziua,o sa incerc sa rezum cat mai mult cazul pentru a lasa ulterior loc unor detalii furnizate la cererea dumneavoastra. Anul trecut pe data de la 1 ... (vezi toată discuția)
Mutare usa apartament pe holul blocului fara acordul vecinului direct afectat de vecinatate gungrave gungrave Buna ziua. Am mai postat aceasta problema acum cateva luni dar revin acum cu ceva mai multe informatii. Pe scurt vecinii mei si-au mutat usa de la aprtament pe ... (vezi toată discuția)