ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 crival	                   

Buna ziua. Intr-o dimineata din decembrie 2019 pe la ora 7 ma deplasam cu autoturismul pe directia Adjud - Onesti si am fost urmarit din spate de un Logan MCV ... (vezi toată discuția)
	                    crival	                   

Buna ziua. Intr-o dimineata din decembrie 2019 pe la ora 7 ma deplasam cu autoturismul pe directia Adjud - Onesti si am fost urmarit din spate de un Logan MCV ... (vezi toată discuția)

AlexandruPopa	                   

Buna seara,
Doresc sa contestez un proces verbal primit pentru ca am circulat cu viteza de 71 km/h intr-o zona cu restrictie de 50 km/h. Motivul care doresc ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandruPopa	                   

Buna seara,
Doresc sa contestez un proces verbal primit pentru ca am circulat cu viteza de 71 km/h intr-o zona cu restrictie de 50 km/h. Motivul care doresc ... (vezi toată discuția)

DanutB	                   

Buna seara,
Apelez la ajutorul dvs pentru a ma indruma in legatura cu contestarea Procesului Verbal dat de Politia din jud. Buzau.
In data de 27.12.1013 am ... (vezi toată discuția)
	                    DanutB	                   

Buna seara,
Apelez la ajutorul dvs pentru a ma indruma in legatura cu contestarea Procesului Verbal dat de Politia din jud. Buzau.
In data de 27.12.1013 am ... (vezi toată discuția)