avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea nr. 34/11.03.2015 – pentru completarea art. 36 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea nr. 34/11.03.2015 – pentru completarea art. 36 din Legea nr. 230/2007

Au trecut trei luni de cand s-a publicat aceasta lege si nu am auzit ca s-a aplicat .
1. La cine trebuie sa ne adresam daca aceasta lege nu se aplica?
2. Cum sunt sanctionati adminstratorii si presedintii de asociatii daca nu respecta acesta lege?
3. Daca s-a aplicat undeva as dori o copie a unei informari trimestriale,sa va vad cum arata.
Va multumesc,
Interventie moderator

@asd1

Legea 34/2015 cuprinde un singur articol.
Restul ideilor dv. fac parte din proiectul noii legi a asociatiilor de proprietari.

Ati amestecat lucrurile si de aceea v-am sters mesajul.
Pe acest forum incercam sa deslusim legislatia, nu s-o incurcam cu ajutorul troll-ilor printre care va numarati si dv.

Va atrag atentia in mod serios ca daca veti continua sa faceti atac la persoana sau veti deturna topicurile altor utilizatori catre problemele personale, va voi sterge mesajele pana cand veti fi din nou si definitiv banat, asa cum ati fost cu celelalte doua ID-uri anterioare.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Gestiune asociatie de proprietari Danidanieladima Danidanieladima Bună seara! Cine răspunde de gestiunea unei asociații de proprietaria unui bloc? Administratorul, președintele sau cenzorul? Nu îmi este foarte clar din ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)