avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce se intampla daca in urma executarii nu se recupereaza debitul? Imi iau bunurile din casa?
Cel mai recent răspuns: Elena Rozalia Ghiuleanu , Consultant credite si finantari 16:03, 10 August 2009
Am apelat la dvs dupa ce am primit un raspuns de la bcr. Procedura dureaza o luna si jumatate si daca ai alte rate gen altex ,flanco iti spun sa achiti acele rate cu banii jos si apoi sa reiei procedura dar intre timp mai maresc rata cu 150E fata de cea initiala desi le demostrezi cu acte ca nu ai cum sa o mai platesti. in plus iti maresc perioada de creditare cu inca 15 ani adica la 40 de ani dar rata scade doar cu 40 E. Halal ajutor in vreme de criza.Adica ei isi cresc profiturile pe vreme de criza cu " ajutoare " de genul asta. Va rog sa imi raspundeti la ce am intrebat mai devreme daca se poate. multumesc anticipat
Va rog sa-mi spuneti concret cum a derulat solicitarea dumneavoastra catre BCR :

1.SCRISA
2.DISCUTII TELEFONICE
3.CONFIRMARE DE PRIMIRE SAU INREGISTRARE IN BCR APOI RASPUNS DIN CENTRALA BCR BUCURESTI.
4.PERSOANA CARE A FORMULAT RASPUNSUL CATRE DUMNEAVOASTRA.

O seara excelenta,

Rozalia Ghiuleanu
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2009
Elena Rozalia Ghiuleanu, Consultant credite si finantari
Am si eu o intrebare. Mama mea a facut o refinantare pe un credit imobiliar, pe apartamentul unde si eu am o cota parte. I-am dat procura, pentru ca trebuia sa-mi dau acordul, dar in contractul de ipoteca ma regasesc ca girant imobiliar. Ce inseamna acest lucru? Ma executa pe mine silit daca ea nu mai plateste? Am citit obligatiile din contract dar nu inteleg exact calitatea mea. Va multumesc!
Girant imobiliar- inseamna ca cedeaza in favoarea bancii dreptul de proprietate pe care il are si sprijina doar prin acest lucru posibilitatea de a contracta creditul in valoarea stabilita prin contractul de credit,se supune conditiilor din contract deoarece participa in contractul de ipoteca si cedeaza prin acord scris in acest contract dreptul de proprietate in fata notarului ce a incheiat si autentificat contractul de ipoteca.

O zi excelenta

Rozalia Ghiuleanu
Buna ziua
Multumesc frumos pentru promtitudinea raspunsului. Deci s-a facut dosar de restructurare credit si a fost trimis la Bucuresti, cand am fost la banca am primit acest raspuns, ca trebuie sa achit absolut toate micile rate si sa o iau de la capat. Iar rata a crescut la BCR cu 150 E. Nu am vazut nimic scris, doar acest raspuns din partea consilierului. Au fost si niste convorbiri telefonice cu info BCR dar degeaba.

Alte discuții în legătură

Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)