Am o firma de proiectare si nu am niciun angajat. Trebuie sa am extinctor si trusa de prim ajutor. Bugetul consolidat al statului se realizeaza in special din amanzi?
La inregistrarea firmei la Registrul comertului ati semnat declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile privind securitatea muncii, psi-su, mediu, sanitare, sanitar-veterinare si ati primit Certificate constatatoare pentru fiecare din declaratiile date.
Dand respectivele declaratii, automat ati bifat ca in sediul dvs. aveti extinctor si trusa de prim-ajutor, in conditiile in care lucrati cu clienti inclusiv la sediul/ biroul firmei dvs.
Daca ati fost controlat de catre inspectorii de la ITM si/ sau inspectorii PSI-SU care au constatat lipsa extinctorului si a trusei de prim-ajutor, in logica lucrurilor ati primit o amenda contraventionala.
ANEXA 2 ORDIN nr. 427 din 14 iunie 2002
Trusele sanitare de acordare a primului ajutor medical vor fi folosite astfel:
3d) alte activităţi de proiectare-cercetare - cel puţin una la 25 de persoane
Trusa medicala
LIVIU NISTEA
O firma are mai multe puncte de lucru(santiere) in care isi desfasoara activitatea. Este obligatorie trusa medicala la fiecare din aceste puncte de lucru? (vezi toată discuția)