avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna ziua! Copilul meu in luna iulie implineste 2 ani. Mentionez ca, mi-am reluat activitatea si beneficiez de stimulent de insertie. Tot in luna iulie copilul a primit gradul de handicap mediu. Intrebarea mea este daca beneficiez pana la varsta de 3 ani de stimulent de insertie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:08, 8 Iulie 2015
Beneficiati de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului (daca certificatul de handicap este valabil pana atunci).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulentului de insertie crsulici crsulici Buna ziua, Am auzit ca, conform noii legi de la 1 iulie 2016, daca doresc sa-mi prelungesc concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani, voi primi un ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie chirea chirea Buna ziua , va rog frumos am nevoie de un raspuns concret , sunt in concediu de crestere copil, acum copilul are 7 luni iar eu de pe 1 octombrie , mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)