avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF versus extras cadastral 2015
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF versus extras cadastral 2015

Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, topometristul a spus ca e nevoie de un extras cadastral, nu mai este suficient extrasul CF proaspat.

E intra-devar nevoie de extras cadastral ? Ce implica obtinerea lui ? De unde si cum se obtine ? E datoria mea sa-l obtin, daca de-abia am cumparat casa, iar notarul mi-a dat extras CF clasic. Trebuia sa mi se emite direct extras cadastral ?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
sheianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 11:47, 11 Iulie 2015
Cred ca ati inteles gresit ce va cerut topograful. Pentru a intocmi ridicarea topografica imobilul dumneavostra trebuie sa fie inregistrat in sistemul integrat de cadastru si carte funciara, sa aiba nr cadastral, geometrie si forma iar suprafata sa fie determinata in sistem de proiectie Stereografic 1970 . Deci daca aveti nr top. este necesar a se intocmi initial o documentatie cadastrala.
Aveți nevoie de AUTORIZAȚIE DE MODIFICARE -,Ca acte vă sunt necesare-certificat de urbanism , plan de situație, avizele solicitate, documentație tehnică , extras de CF actualizat. Deci d-voastră vă este necesară documentația cadastrală executată de un expert topo care să indice exact imobilul care a existat și modificările pe care le veți face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan- extrasul de plan cadastral de carte funciară Elena120 Elena120 Buna ziua, Pentru vanzarea unui teren extravilan mi s-a cerut de la primarie in vederea afisarii anuntului de vanzare, extrasul de plan cadastral de carte ... (vezi toată discuția)
Rectificare coordonate extravilan virtuale ? cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua in urma cu 2 ani am cumparat o parcela de teren de 2500 mp extravilan.Am identificat parcela cu vechii proprietari toate bune .Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)