avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa-ce acte am nevoie pentru vanzare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa-ce acte am nevoie pentru vanzare?

Buna ziua revin si eu cu o intrebare care ma nedumireste foarte mult. Am mostenit o casa la tara de la bunicii mei. Am facut scuccesiunea lor si am primit un document de la notarul la care am facut succesiunea ei. Problemele au aparut din moment ce numeni nu statea in ea si m-am gandit sa o vand. Intrebarea mea este ce m-ai trebuie sa detin ma refer la documente pentru a o vinde. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florinel888 , utilizator 14:52, 9 Iulie 2015
Certificat de mostenitor,cadastru,carte funciara,certificat de sarcini ca imobilul nu este grevat de sarcini.
Certificat de mostenitor este, cadastru cam cat ma costa ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la drepturile unui imobil lukyyan4u2 lukyyan4u2 am un imobil in care sunt trecut eu soramea si mama in urma unei succesiuni si ce trebuie sa fac sa o scot pe sora mea din acte deoarece este deacord sa imi ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie la banca popescul popescul Tatal meu a murit subit si m-a lasat in urmatoarea situatie: - avea Certificat de mostenitor dupa o matusa, bunul imobil fiind de impartit cu mai multi veri; ... (vezi toată discuția)
Mostenire serpico_26 serpico_26 Buna ziua ! Am primit mostenire de la parinti acum 20 de ani o casa. Sant singura mostenitoare pe certificat , ceilalti 3 frati ai mei renuntand in favoarea ... (vezi toată discuția)