avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar nou de inmatriculare pentru Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar nou de inmatriculare pentru Bulgaria

am pierdut nr din fata al masinii intr-un accident, masina este inmatriculata in bulgaria. As vrea sa stiu cum sa procedez pt a lua alt nr
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:58, 10 Iulie 2015
Proprietarul masinii trebuie sa se adreseze serviciului de inmatriculari bulgaresc, o nimica toata.
trebuie sa dau si o declaratie, ceva? Ce acte imi trebuie?
Dvs. nu trebuie sa faceti nimic, proprietarul (din talon) trebuie sa dea o declaratie, plateste o taxa si solicita alte placute de inmatriculare (asta e, se mai intampla).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac daca am pierdut numarul de inmatriculare? lenuivan lenuivan ce tb facut in urma pierderii a placutei, nr. de inmatriculare auto? (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)