avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii fiscale obligatorii srl nou fara activitate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii fiscale obligatorii srl nou fara activitate si angajati

ce declaratii fiscale sunt obligatorii pt un srl nou fara activitate si angajati
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:59, 24 Iulie 2015
Declaratia 100 cu impozitul pe venit microintreprindere. Se depune la trimestru (pana pe 25 iulie pentru trimestrul II) chiar si cu zero. Si declaratia 300 tot la trimestru daca ati optat sa fiti platitor de tva de la infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)
Plati pe firma DORA ISABELA DORA ISABELA De 2 luni am infiintat un S.R.L si as vrea sa stiu cat platesc tva si impozit pe venit. Firma inca nu are activitate, de zilele viitoare o sa aiba. (vezi toată discuția)
Taxe și impozite pt srl cjo09 cjo09 Buna ziua. Am deschis un SRL neplătitor de tva in luna mai 2018 pt a accesa fonduri prin programul start-up ,in momentul de fata firma nu are activitate pt ... (vezi toată discuția)