avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit cu garantie imobiliara Societate comerciala
Discuție deschisă în Executare silită

Credit cu garantie imobiliara Societate comerciala

Buna ziua,
Am avut un credit la banca cu garantie imobiliara(proprietate persoane fizice). Intre timp societatea a intrat in faliment iar banca a si executat proprietatea, numai ca au vandut-o la un pret mai mic decat datoria existenta.
Pentru diferenta de datorie ramasa se mai face executare silita administratorului societatii sau celor trei coproprietari ai imobilului pierdut deja?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:57, 15 Iulie 2015
executarea silita va putea continua pana cand intreaga creanta va fi indestulata
Analizati contractul de credit si de asemenea, si actele de executare emise de catre executor.
Contractul de credit a fost garantat doar cu imobilul respectiv sau si cu veniturile respectivelor persoane?
A fost garantat doar cu imobilul respectiv. Coproprietarii au semnat doar ca sunt de acord cu ipoteca. In contract sunt numiti giranti imobiliari.
Dacă ați semnat doar ipotecă imobiliară, nu și fidejusiune sau aval pe Bilet la ordin, nu mai puteți fi executat silit după vânzarea silită a imobilului. Garanția dvs., garant imobiliar, s-a limitat la acel imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)
Fidejusor bancar radin radin buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un administrator de catre banca? beatrice3108 beatrice3108 spuneti-mi ,va rog,cat de legala este actiunea unei banci de a executa administratorul unei firme in vederea recuperarii unui credit contractat de societatea ... (vezi toată discuția)