avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare Functionar Public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare Functionar Public

Bună ziua
Am și eu o mică - mare dilemă:
Lucrez la o primărie din Județul Dolj de 7,5 ani și am următoarele funcții:

- Șef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență;
- Inspector Protecție Civilă;
- Inspector Sănătate și Securitate în Muncă;
- Gestionar;
- Coordonator Transport Persoane;
- Reprezentant Serviciul Național Anti Corupție;
- Reprezentant Liste Electorale Permanente;
- Funcționar de Securitate.
Până în luna IULIE 2015 am avut salariul de încadrare de 1.417 lei.
Începând cu luna AUGUST salariul îmi scade la suma de 1.235 lei. (având în vedere că sunt funcționar public cu gradația de INSPECTOR CLASA 1, GRAD PROFESIONAL ASISTENT, GRADAȚIA 2, CLASA DE SALARIZARE 32).
ÂNTREBARE: E NORMAL AȘA CEVA? X-(
Cel mai recent răspuns: NYKYTA33 , utilizator 16:50, 21 Iulie 2015
Daca ar fii sa ne luam dupa grad-asistent cred ca aveti salariul minim 1050, gradatia e de fapt vechimea in munca. Nu inteleg cum puteti fii dvs. reprezentant anticoruptie?Probabail ca lucrati la comuna de aveti atatea responsabilitati.
Da lucrez la o comună.
Dar totuși ....... sunt cam multe .............. nu e asta o problemă, fac față la toate aceste funcții ............. problema e salarizarea ............. ce trebuie să fac?
Buna ziua,
Si eu lucrez tot la o primarie. Din cate stiu nu puteti ocupa atatea functii. Sunteti incadrat pe o anumita functie si pentru celelalte aveti delegare de atributii. Salariul nu-l puteti negocia ci el este stabilit conform functiei si vechimii pe care o aveti. Probabil vi s-a stabilit gresit salarizarea sau ati beneficiat de un spor.Cereti explicatii persoanei de la resurse umane sau celei care face statele de plata. Va doresc o zi buna.
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Vă doresc și Dvs. o zi bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Avansare functionar public ContSters146176 ContSters146176 Buna ziua, Sant functionar public,studi superioare,in ultimi 2 ani am calificative de ft.bine,sant incadrat ca inspector,grad profesional asistent,gradatia ... (vezi toată discuția)