avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Imaginea scolii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Imaginea scolii

Cu o luna de zile in urma, m-am certat cu vecin. Acesta s-a dus la directorul scolii unde lucrez si m-a reclamat. Am fost chemat si mi s-a spus ca, in situatia in care viata mea privata aduce atingere imaginii scolii, se vor lua masuri.
Precizez ca persoana in cauza este pensionar, iar eu electrician.
Nu cumva directorul abuzeaza de functie?
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 07:40, 16 Iulie 2015
La ce fel de masuri care se vor lua impotriva dumneavoastra s-a referit directorul scolii?
Avertisment scris. Domnul dorea sa ma reclame la inspectorat.
Nu inteleg un lucru: viata mea privata intra in sarcinile directorului?
Este abuz de functie,aceste probleme nu intra in atributiile directorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea morala si psihica intre vecini dianamoraru dianamoraru Buna ziua, locuiesc la etajul 1 impreuna cu sotul meu si cei doi copii de 8 ani, respectiv 1 an si 6 luni. Sub apartamentul nostru locuieste un minunat domn cu ... (vezi toată discuția)
Percheziþie domiciliarã. procedurã. sabrina__cr sabrina__cr Poate cineva de la o autoritate publica intra in casa mea proprietate privata fara acordul meu si fara mandat de prchizitie. (vezi toată discuția)
Inregistrarea convorbirilor alexsisco alexsisco Buna seara, am o cunostinta care lucreaza la un furnizor de telefonie si mi-a zis ca s-a certat cu un client, care l-a sunat in legatura cu o factura si dupa ... (vezi toată discuția)