avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stampila 2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stampila 2015

Nu mai exista obligativitatea utilizarii stampilei sau nu e definitiv inca acest lucru?
Saptamana viitoare voi incheia niste contracte de munca, de exemplu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 15 Iulie 2015
Un proiect legislativ elaborat de Ministerul Finanţelor prevede eliminarea obligativităţii utilizării ştampilei de către persoanele fizice şi persoanele juridice de drept privat pentru declaraţiile, cererile şi alte documentele depuse de acestea la instituţiile publice, precum şi pentru documentele emise între ele.

Deci pana la intrarea in vigoare a actului normativ , stampila se va utiliza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)
Folosire stampila mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua ,la intreprinderea individuala mai trebuie ştampila tinand cont ca emitem facturi? multumesc ptr ajutor (vezi toată discuția)
Vânzare auto pj - pf clementaene clementaene Buna ziua. Este obligatorie ștampila pe factura emisa de PJ la vanzarea auto ? Este obligatorie ștampila pe talon la înstrăinare ? Multumesc. (vezi toată discuția)