avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de munca

Vreau sa imi explicati si mie ce documente trebuie sa emit (si daca aveti modele as fi foarte recunascator) pentru a li se consemna in carnetele de munca angajatelor in carnetul de munca in urmatoarele situatii:
1. angajata care de la 1 iunie 2009 a intrat in concediul medical pre si postnatal(a nascut pe 6 iunie) care a fost prelungit cu inca unul in iulie, iar dupa expirarea celor 42 zile de lauzie vrea sa intre in concediul pentru cresterea copilului.
2. angajata care de la 12 iunie a revenit din concediul de crestere a copilului(mentionez ca a facut cere de revenire) si cu ce salariu o incadrez (nu stiu cum sa formulez decizia sau actul aditional ) .
As dori sa imi mentionati si articolele din codul muncii sau ccmn.
Multumesc ant
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 14 Iulie 2009
Multumesc. Era vorba despre documente care trebuie inregistrate la ITM .Declaratiile nominnalizate sunt depuse la zi.Trebuie duse si ele la ITM. pana acum depuneam doar statul de salarii si copie dupa ordinul de plata pentru comision ITM impreuna cu declaratia lunara.
La salariul de la punctul 2 imi este neclar ce trebuie sa depun: act aditional de marire al salariului pe care il avea angajata acum 2 la cel actual conform grilei?
Exista termene de depunere al documentelor si daca l-am depasit pot primi amenda?
Exista model de decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii care cuprinde si modificarea de salariu.
Aveti doua variante:
1. decizie care sa cuprinda totul
2. decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii si act aditional de majorare a salariului.

Termenul de depunere este de 5 zile de la perfectarea acesteia. Exista o solutie si in ceea ce priveste acest termen ... de exemplu, decizia se emite in data de 07.07.2009 si isi produce efecte de la data de 01.05.2009 (data cand inceteaza suspendarea c.i.m.).
Si unde pot gasi aceste formulare.Ma puteti ajuta?
Multumesc.
Gasiti aici un model de decizie de incetare a suspendarii c.i.m.
[ link extern ] /

sau

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Ce documente trebuie sa-mi intocmeasca angajoatorul daca revin la lucru cand coplilul implineste 1 an? (vezi toată discuția)
Cerere reincepere activitate- scop? Doina Elena Doina Elena Cererea de reincepere a activitatii dupa 2 ani de cci, se face cu 20 zile inainte sau cu cate zile si unde este prevazut acest lucru? (vezi toată discuția)