avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inmatriculare pe numele sucursalei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inmatriculare pe numele sucursalei

Salut!

As vrea sa va intreb daca stiti vreun mod in care o societate comerciala ce a finalizat un leasing pentru o masina poate inmatricula respectiva masina la sediul si pe numele sucursalei sale din alt oras. Este nevoie de o inmatriculare pe numele societatii si apoi un transfer? Ma gandesc totusi ca sucursala nu are personalitate juridica si nu prea ar merge. Exista vreo solutie?

Multumesc!
Spun uni despre juristi ca au darul de a despica firul de par in patru - nu stiu cata dreptate au - .Eu vad rezolvarea in felul urmator:
- factura de intrare este facuta pe societatea mama
- ca sa pot inmatricula autoturismul pe sucursala imi trebuie un act prin care autoturismul respectiv se da in folosinta sucursalei, sa zicem o decizie a administratorului
- mai departe nu vad ce problema ar mai fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgent! stanceni stanceni Buna dimineata! Puteti sa-mi spune-ti si mie va rog in cazul incheierii unui contract intre o sucursala si un tert...va fi trecuta ca parte sucursala cu ... (vezi toată discuția)
Sucursala ong Laur03 Laur03 Ce trebuie facut pentru a inregistra o sucursala in Bucuresti a unui ONG cu sediul in Oltenita si care sunt actele necesare. (vezi toată discuția)
Calitate procesuala, sucursala cryingangel cryingangel Buna ziua, As dori sa ma interesez daca o sucursala poate introduce o actiune in justitie, si legea, art. unde se mentioneaza acest lucru. Va multumesc ... (vezi toată discuția)