avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Neprofesionalism
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Neprofesionalism

Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, etc, de discutii non-sens despre ce oameni traiesc pe lumea asta, fara a da un raspuns concret. Parca ar fi un forum Cine pe cine insulta mai mult. Sunt foarte dezamagita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:57, 14 Mai 2008
Ma sperii. Chiar ma cunosti atat de bine? :-)) Cat despre dreptul la libera exprimare, as prefera sa ma lamuresti, pentru ca nu inteleg legatura.

User Anonim a scris: > Purcelusule, având în vedere dreptul la libera exprimare...........
Admin, incerc sa-ti soptesc ceva privat si nu reusesc.
Nota 10 ai fost super simpatic la mesajul anterior :)
Multumesc.

Ce se intampla cu mesajul privat: se afiseaza vreo eroare, nu se incarca, etc.?
Problema pusa de mine nu are nimic cu restrictionarea liberei exprimari, ci de faptul ca unele mesaje nu au nici o legatura cu fondul ei, ci se indreapta spre cu totul alta directie. Nu cred ca cineva ar vrea sa citeasca la o intrebare juridica un raspuns gen " vecina de la etaj", pt. ca atunci scria pe un forum de acel gen. Mai bine nici sa nu se raspunda, altfel ajungem sa rada de noi, nici asa nu avem renume prea buna in lume.Iar cine vrea neaparat sa-si spuna parearea nejuridica, sa o faca aici, sau la discutii la moda, sau sa se faca un nou forum pentru barfe.Multumesc.
Nu pot sa-mi explic ce se intampla, imi ingheta netul de cate orid incerc sa-ti trimit mesaj privat. Lasa, nu era chiar asa de important am vrut sa-ti explic ceva ce nu pot pe forum

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)