avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Neprofesionalism
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Neprofesionalism

Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, etc, de discutii non-sens despre ce oameni traiesc pe lumea asta, fara a da un raspuns concret. Parca ar fi un forum Cine pe cine insulta mai mult. Sunt foarte dezamagita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:57, 14 Mai 2008
~ Conținut șters la cerere ~
dorufr a scris:

Domniile voastre, acesta este un FORUM (spatiu de DISCUTII) nu de consultatii juridice gratis. Daca oferim si consultatii este altceva. Eu intru pe acest forum sa fac schimb de opinii cu colegii si in general in timpul meu liber. Voi renunta la acest forum daca voi fi obligat sa ma limitez la expunerea unor puncte de vedere pe o anumita speta si la orice alte constrangeri (cu exceptia celor de moralitate, ordine publica si protejarea vietii private a persoanelor) de natura a limita libertatea de comunicare si dreptul l

Cu tot respectul si cu scuzele de rigoare, va rog sa imi permiteti sa imi spun parerea. eu cred ca acest forum nu este doar pentru schimb de opinii, daca ar fi asa, bineinteles ca eu nu as fi primita aici. dar am vazut ca de cite ori am avut nevoie de un sfat mi s-a dat foarte rapid. ginditi-va ca nu toata lumea isi poate permite sa plateasca o consultatie. eu am reusit sa imi fac firma datorita sfaturilor dv. dar bineinteles ca am fost sincera si am spus clar ca nu imi pot permite un avocat. ca mai sunt si persoane care incearca sa profite....sunt de acord cu dv., dar.....asta este.....
Am "circulat" pe mai multe forumuri in ideea de a-mi gasi un loc cu oameni deosebiti care au puterea de a-i intelege si ajuta pe cei ca mine. in aceasta "mare" de forumuri, nu am gasit decit DOUA, acesta si inaca unul. deci....."A FI OM E LUCRU MARE...." si foarte rar intilnit in ziua de azi.
Cu respect,
Maria :">
adypop a scris:

..., mai juristilor care va pretindeti ?
Adica pentru un sfat trebuie neaparat sa-mi iau un avocat si sa-i platesc onorariul de circa 1 milion de lei vechi ca-mi redacteaza actiunea de o pagina iar la proces sa-mi mai ceara vreo 2 milioane lei,in caz contrar ma lasa cu ochii in soare ?

Din pacate avocatul nu poate trai dand sfaturi gratis. Nici mecanicul auto care la randul lui a primit sfaturi gratis de la acest avocat nu i-a reparat masina gratis si nici dumneavoastra care vindeti covrigi nu l-ati stigat cand a trecut prin dreptul dumneavoastra sa-i oferiti un covrig gratis.
Nu cred ca cineva poate avea pretentii la consiliere gratuita. Forumul exista, posibilitatea de a formula o intrebare este, daca vin opinii in legatura cu intrebarea e si mai bine, nu aveti decat sa alegeti ceea ce va convine fara a impune pretentii.
un raspuns foarte corect si la obiect. asa este, nimeni nu munceste pe gratis si fiecare isi cunoaste meseria.cind nu stii ce ai de facut, este normal sa apelezi la serviciile cuiva care este mult mai bine informat si tot normal este sa si platesti acele servicii. eu raman in continuare recunoscatoare tuturor celeor care m-au ajutat cind am avut nevoie.:">
cu deosebit respect,
ma tem ca voi fi acuzat in multe randuri ...ca dau raspunsuri nelalocul lor...dar tin sa mentionez de ori cate ori pot ca sunt doar student inca...si ca raspund in limita cunostintelor mele.....vreau doar sa ajut si sa exersez! :D multumesc de intelegere...si nu prea pot fi acuzat de neprofesionalism de vreme ce inca nu sunt un profesionist al dreptului ...:">

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)