avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Neprofesionalism
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Neprofesionalism

Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, etc, de discutii non-sens despre ce oameni traiesc pe lumea asta, fara a da un raspuns concret. Parca ar fi un forum Cine pe cine insulta mai mult. Sunt foarte dezamagita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:57, 14 Mai 2008
sper sa ramana doar un forum ...sa mi se ierte nestiinta in majoritatea raspunsurilor....ajutam oamenii cum putem fiecare mai bine ....si daca uneori mai divagam gresim sau exageram ...sa ne fie iertate greselile precum si noi iertam gresitilor noastre...si de ce nu suntem la americani sa avem si noi forth amendament si avem doar amarata libertare de exprimare :P B-)

cu zambetul pe buze in speranta a mai mult profesionalism si mai putine rafale de certuri
Dar de ce esti asa de ofuscat ?:) Tu crezi ca cineva care e ocupat are vreme sa raspunda in mai mult de 2-3 randur?Eu asa apreciez oamenii de pe aici.
Asa este Admin, rautatea si aberatiile sunt moderate pe acest forum. Imi amintesc cu groaza forum-ul de caum 2 sau 3 ani al Baroului Bucuresti; poate stii despre ce este vorba; cert este ca, si daca incercai sa te comporti cu profesionalism, era imposibil sa nu se trezeasca cineva cu comentarii deplasate si de prost gust. Oricum, eu cred, din ceea ce am observat pana acum (sunt inregistrata destul de recent) ca exista o mare parte a consultantilor si utilizatorilor care intr-adevar respecta regulile, daca nu ale forumului, macar ale bunului simt. Si sunt incantata de acest nou hobby al meu, numit avocatnet.
ancaandrei a scris:

Asa este Admin, rautatea si aberatiile sunt moderate pe acest forum. Imi amintesc cu groaza forum-ul de caum 2 sau 3 ani al Baroului Bucuresti; poate stii despre ce este vorba; cert este ca, si daca incercai sa te comporti cu profesionalism, era imposibil sa nu se trezeasca cineva cu comentarii deplasate si de prost gust. Oricum, eu cred, din ceea ce am observat pana acum (sunt inregistrata destul de recent) ca exista o mare parte a consultantilor si utilizatorilor care intr-adevar respecta regulile, daca nu ale forumului, macar ale bunului simt. Si sunt incantata de acest nou hobby al meu, numit avocatnet.

Unde ai vazut tu rautati care sunt moderate pe acest forum? :-/ ... exista un regulament de postare pe care unii il respecta, altii nu.
Aberatii .... eu le spun raspunsuri :offtopic: .... sau , pe romaneste, se bate campii ;)
Unele raspunsuri contin numai pareri sau opinii juridice, iar altele contin pe langa acestea si o latura umana sau sfaturi personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)