avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Neprofesionalism
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Neprofesionalism

Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, etc, de discutii non-sens despre ce oameni traiesc pe lumea asta, fara a da un raspuns concret. Parca ar fi un forum Cine pe cine insulta mai mult. Sunt foarte dezamagita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:57, 14 Mai 2008
Pardon, " malacka " = purcelus ( în limba maghiară }
De ce nu răspundem scurt si la obiect???? Pentru că suntem juristi......
Intr-adevar Malacka are dreptate,vad ca Avocat Net nu este o rubrica de consultatii ci mai mult de sfaturi,adica un fel de ora la laborator cu spete din viata de zi cu zi.De ce n-ar fi si un forum de consultatii sau mai bine zis de sfaturi gratuite, mai juristilor care va pretindeti ?
Adica pentru un sfat trebuie neaparat sa-mi iau un avocat si sa-i platesc onorariul de circa 1 milion de lei vechi ca-mi redacteaza actiunea de o pagina iar la proces sa-mi mai ceara vreo 2 milioane lei,in caz contrar ma lasa cu ochii in soare ?
Nu-i asta problema: pe AvocatNet isi dau cu parerea si ingineri si doctori si mecanici de utilaje intre ale justitiei.Nu mi se pare normal ! Ar trebui sa primesc sfaturi competente de la juristi competenti,adica sa fie un Forum de idei,nu de jigniri sau de sfaturi trunchiate dar asa cum se vede din Forum sunt unele intrebari care nu au nici un raspuns, desi sunt din viata de zi cu zi si sunt pe lege,dar este mai usor sa raspunzi la subiecte al caror raspuns il cunoaste toata lumea sau care il stie si soferul de tramvai care te duce dimineata la serviciu.Uitati-va oameni buni ca majoritatea subiectelor sau spetelor au raspunsuri la misto si nu il clarifica pe cel care are nevoie de sfaturi,care il consideram ca este speriat daca nu disperat si de aceea s-a adresat acestei rubrici !
Dar azi fara raspuns,miine fara raspuns si tot asa ,omul se cam plictiseste sa mai deschida forumul si renunta si la serviciile AvocatNet ! Ca si mine de altfel ! Va salut !
TOT LA ACEASTA CATEGORIE S-AR INCADRA SI FAPTUL CA UNII USERI AI FORUMULUI (MAI ALES IN PERIOADA CONCURSULUI) POSTEAZA DE MAI MULTE ORI ACELASI MESAJ, DE CE????????
VA ROG MULT NU MAI FACETI D'ASTEA. NOI SUNTEM AICI SA NE AJUTAM, SA DISCUTAM SI COLABORAM , SA INVATAM SI SA SPUNEM MAI DEPARTE CE STIM.
E VIZIBIL CA DORINTA DE A ACUMULA CAT MAI MULTE PUNCTE ESTE MAXIMA, DAR NU-I CORECT CEEA CE FAC UNII COLEGI.
ADMIT SA PUI O INTREBARE CARE TINE SI DE CIVIL SI COMERCIAL SA ZICEM, SA POSTEZI UNUL LA DISCUTII PE CIVIL UNUL LA COMERCIAL ASTA ASA DACA ESTI DISPERAT SI VREI UN RASPUNS URGENT...SI NICI ASA PENTRU CA SE AFISEAZA MESAJELE FARA RASPUNS PE PAGINA DE START A FORUMULUI...........
Nu mi se pare prea corect ceea ce spuneti. Acesta este un forum, in care discutam spete care pun ceva probleme. Sau dam sfaturi pentru ceva ce nu gasesti neaparat in cartile de drept. Nimic nu poate fi absolut clar si la obiect cand e vorba de drept pentru ca pana si legile sunt interpretabile si lacunare.
Oamenii care solicita ajutorul au nevoie de el, e clar, dar ar putea sa gaseasca raspunsul si singuri daca s-ar stradui. Fara suparare, dar nu as cere un model de nu stiu eu ce contract sau de investire cu formula executorie a unui BO. E vorba si de comoditate aici.
Si clar ca fiecare isi da cu pararea, cum stie mai bine, sau cum crede ca stie mai bine. Consider ca e bine ca oamenii isi dau cu parerea si ca cer parerea si nu neaparat raspunsurile in sine, care pot fi mai la subiect sau nu prea la subiect,
Pana la urma acestea sunt OPINII gratuite, simple idei de indrumare, care in majoritatea cazurilor trebui finalizate si nu prin intermediul site-ului.
Oricum, cui nu-i convine sa nu mai scrie sau sa nu mai citeasca. E simplu ca buna ziua.

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)