avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... prescrirea datorii taxe primarie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

prescrirea datorii taxe primarie

Buna ziua, as dori sa am detalii in privinta prescrierii unei datorii la primarie pe taxa unei masini care nu mai este utilizata si inscrisa pe numele unei firme fara activitate fiscala de 3 ani. Este cazul tatalui meu pensionar care nu poate plati taxa di 80 de milioane (lei vechi) impusa de primaria locala pentru masina in chestiune. Tin sa precizez ca in fiecare an a platit din cei 80 de milioane, o suma de 1 milion de lei. V-as fi recunoscatoare pentru un raspuns in acest sens.

Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 19:54, 28 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Termenul de prescriptie este de 5 ani,dar se intrerupe si se reia nou termen in cazul in care debitorul recunoaste datoria si realizeaza plati partiale periodic
Buna seara .
Daca intr-adevar datoria este legala, puteti face o cerere de esalonare a platii,sau scutire, conform Codului de procedura fiscala.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii victorconstantinescu victorconstantinescu In perioada 2008 - februarie 2012 asociatia de locatari a ramas datoare cu o suma care reprezinta PENALIZARI DE INTARZIERE .In octombrie2015 o ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii CORINAANICA CORINAANICA BUNA ZIUA, am tot citit despre prescrierea unei datorii si as avea si eu o intrebare: daca creditul este facut in 2006 s-a platit un an la el si dupa aceea ... (vezi toată discuția)