avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon pe care scrie instrainat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon pe care scrie instrainat

am cumparat o masina pe al carei talon scrie instrainat,am trecut-o la fisc pe numele meu,asigurarea este pe numele proprietarului din talon,am vreo problema in a circula cu ea daca ma opreste politia?
Cel mai recent răspuns: Andrei Andrei , Alte profesii 00:38, 2 August 2015
Normal.

Ai obligatia de a trece masina si la Directia de Inmatriculari pe tine.

Altfel cand te prinde Politia iti va confisca talonul si numerele, iar singurul care va putea sa le ridice e adevaratul proprietar si crede-ma ca daca prinzi unul ca mine nu ti le-ar mai da inapoi ci te-ar sfatui sa tii masina pentru a oua gainile in ea.

Sanatate si lasati vrajeala samsarilor.

Am avut un caz de genul acesta: am vandut o masina, am scris instrainat pe talon, omul caruia i-am vandut-o a circulat bine mersi vreo cateva luni pana a fost oprit de Politie. Ma suna dupa aceea ca ma roaga sa iau talonul si numerele. L-am intrebat de ce nu a trecut masina pe el si a circulat cu ea pe numele meu pentru ca intelesul a fost altul. Omul a dat-o in balarii. Nu i-am mai dat numerele si talonul inapoi. :)
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Andrei Andrei, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)