avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportari contabile semestriale iunie 2015 brokeri de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportari contabile semestriale iunie 2015 brokeri de asigurare

Buna ziua

Stie cineva ce formular utilizeaza brokerii de asigurare la intocmnirea Raportarilor contabile semestriale la 30 iunie 2015 ? Pina anul trecut au fost formulare dedicate (ex. la 30.06.2014 S1013) acum vad ca nici unul dintre programe nu este specificat ca ar fi pentru societati sau brokeri de asigurare.
Help !

Anca Stanciulescu
Ultima modificare: Luni, 3 August 2015
anca.stanciulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:18, 4 August 2015
Ca si pana acum tot Autoritatea de Supraveghere Financiară trebuie sa publice normele. Legea 82/1991:

Art. 4.
(3) Normele şi reglementările contabile pentru instituţiile de credit, instituţiile financiare nebancare, definite potrivit reglementărilor legale, înscrise în Registrul general, Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar, societăţile de asigurare-reasigurare autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, precum şi pentru entităţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare se elaborează şi se emit corespunzător de Banca Naţională a României, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private şi Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, cu avizul Ministerului Economiei şi Finanţelor.

Trebuie sa urmariti in zilele acestea ca se vor publica in M. oficial.

Puteti vedea aici comunicatul de presa: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An financiar diferit de an calendaristic romiv romiv un srl cu asociat unic o firma straina, poate opta pentru an financiar diferit de an calendaristic ? Ce trebuie sa faca pentru asta ? In Legea 82/1991 ... (vezi toată discuția)
Proiect -ordonanþã de urgenþã pentru modificarea ºi completarea legii contabilitãþii nr. 82/1991 Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul mfinante a aparut \"Proiect ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991\" - nota de ... (vezi toată discuția)
Broker de asigurari ContSters138549 ContSters138549 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi dati cateva lamuriri referitor la posibilitatea infiintarii unei societati de asigurari si conditiile ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)