avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie gard intre mine si vecinul meu- am nevoie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie gard intre mine si vecinul meu- am nevoie de autorizatie?

Doresc sa construiesc un gard intre mine si vecinul meu, as dori sa stiu daca am nevoie de acordul acestuira si de autorizatie, mentionez ca vechiul gard este din lemn si din sarma iar gardul pe care il voi construi va avea o fundatie de ciment de 30 de cm in pamant si 50 de cm la suprafata (10 cm din beton vor fi pe proprietatea mea si 10 pe proprietatea vecinului), precizez ca terenul vecinului este al statului el detinand un contract de inchiriere.
Pot construi noul gard fara nici o problema pe linia care desparte hotarele?
Doresc sa suport toate cheltuielile.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:02, 10 August 2015
Daca 10 cm sunt pe proprietatea vecinului,aveti nevoie de accceptul proprietarului.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2015
Romulus43, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Si va trebuie autorizatie. Si stalpii ar fi indicat sa fie mai adanci de 30 de cm.
Autorizație de construire împrejmuire și acordul autentic al proprietarului de drept(primăria) nu a chiriașului. D-voastră veți construi cei 10 cm. pe domeniul public prin urmare aveți nevoie de o autorizație de extindere pe domeniul public pentru cei 10cm , -vedeți art. 15lit. e a L.50/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a contribui la construirea unui gard Sbastty Sbastty Buna ziua am o situatie pe care o aduc in atentia dvs. In urma unui proces, un teren s-a divizat in 3 parti: partea mea, partea unei verisoare si un teren in ... (vezi toată discuția)
Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)