avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Unitatea bugetara,in ce conditii te poate schimba locul de munca de la un compartiment la altul?
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 23:50, 11 August 2015

gluten a scris:

schimbarea se poate face de la un compartiment tehnic administrativ la secretariatul unei sectii de spital?!
sunt functii diferite ....

Nu conteaza acest lucru, pot fi si aceleasi functii.
Si daca schimbarea se face de pe un post cu studii superioare pe un post cu studii medii?!
Multumesc mult!
Aveti acelasi drept de a contesta in instanta decizia in cauza.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea de pe un post cu studii superioare pe un post cu studii medii taurasha taurasha Buna ziua, doresc sa stiu daca exista o lege sau un articol legislativ care se reglementeze delegarea temporara de pe un post custudii superioare pe un post ... (vezi toată discuția)
Abuzul sefilor fata de angajat h1p2d3 h1p2d3 Lucrez pe post nederminat in Clinica de stat, in compartiment ATI post asistent anestezie.Situatia mea este si a colegelor mele din compartiment.Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare meserie goplanet goplanet E posibil sa mi se schimbe meseria si locul de munca fara sa se modifice organigrama institutiei ? Sau se poate schimba locul de munca avand aceeasi incadrare ... (vezi toată discuția)