avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias rau platnic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias rau platnic

Buna ziua! Cum pot evacua un chirias rau platnic, cu restante l utilitati? Am inteles ca daca il debransez de la utilitati si ii schimb iala, nici un procuror nu va deschide un dosar din partea lui si va fi obligat sa faca dovada cu facturi la zi pentru recuperarea bunurilor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:44, 11 August 2015
Aveti incheiat contract de inchiriere,care sa fie inregistrat la autoritatea fiscala ?
Daca aveti incheiat contract de inchiriere care sa contina clauza de reziliere in cazul neachitarii obligatiilor financiare,aveti dreptul sa notificati chiriasul cu obligatia achitarii debitelor,sub sanctiunea obligarii la plata a obligatiilor aferente solutionarii in instanta
Este interpretabil/discutabil aspectul privitor la schimbarea yalei de acces in imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias nu vrea sa plece criss123 criss123 Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)
Inchirieri - chiriasul are restante la plata chiriei si la plata utilitatilor juna juna Am inchiriat un ap cu contract si chiriasii nu au mai platit chiria si au mari restante la lumina si intretinere. Unul a plecat si m-a anuntat si al doilea ca ... (vezi toată discuția)