avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Predare scrisoare recomandata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Predare scrisoare recomandata

la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru )
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 10:17, 21 August 2015
Sunatul la telefon este posibila in cazul firmelor private de curierat care doteaza postasul cu telefon si care taie chitanta atunci cand preda recomandata/ coletul, etc.
In fiecare zi postasul primeste un formular cu toate documentele pe care are trebuie sa le predea.
Postasul daca vede iarasi nr. documentului pe borderou si stie ca a lasat anterior un bilet de instiintare, nu are de unde sa stie ca adresantul a ridicat sau nu o recomandata.
de aceea e posta in faliment ca traieste in trecut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate ... Iulia blebe2022 Iulia blebe2022 Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou Este a doua oara cand face asa ... (vezi toată discuția)
Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Scrisoare nereclamata SMTT SMTT Buna seara Am trimis o scrisoare cu confirmare de primire si dupa cateva zile am primit-o inapoi. Pe spatele scrisorii este bifat la motiv: nereclamata. ... (vezi toată discuția)