avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Predare scrisoare recomandata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Predare scrisoare recomandata

la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru )
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 10:17, 21 August 2015
Sunatul la telefon este posibila in cazul firmelor private de curierat care doteaza postasul cu telefon si care taie chitanta atunci cand preda recomandata/ coletul, etc.
In fiecare zi postasul primeste un formular cu toate documentele pe care are trebuie sa le predea.
Postasul daca vede iarasi nr. documentului pe borderou si stie ca a lasat anterior un bilet de instiintare, nu are de unde sa stie ca adresantul a ridicat sau nu o recomandata.
de aceea e posta in faliment ca traieste in trecut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalităţi de trimitere a citaţiei la domiciliu elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să-mi spuneţi cum se trimit citaţiile la domiciliu (pentru un proces), prin formula simpla, în care se pun la cutia de scrisori, ... (vezi toată discuția)
Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Scrisoare nereclamata SMTT SMTT Buna seara Am trimis o scrisoare cu confirmare de primire si dupa cateva zile am primit-o inapoi. Pe spatele scrisorii este bifat la motiv: nereclamata. ... (vezi toată discuția)