avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Livrari intracomunitare de bunuri
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Livrari intracomunitare de bunuri

buna ziua. am o societate comerciala care livreaza mobilier. suntem inregistrati in registrul operatorilor comunitari. societatea cum emite factura de livrari de bunuri catre o societate din Italia, care are cod valid de TVA pe VIES, in conditiile in care livrarea pe care o fac, respectiv mobilierul ramane in tara, doar ca este facturat catre o persoana juridica din Italia cu cod valid de TVA?
Facturam cu TVA sau fara?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:33, 1 Septembrie 2015
Livrare interna = TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera livrare intracomunitara? ASUL28 ASUL28 Buna ziua O livrare de produse finite de la o soc. romaneasca catre alta soc. rom. cu locul livrarii in Italia, se considera livrare intracomunitara? Si o ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva: obligatie inregistrare in reg. op. intracomunitari gabriel999 gabriel999 Buna Ziua, Din cate am inteles din discutiile pe diverse forumuri, o societate SRL (vanzare de licente IT) care aplica scutirea de TVA conf. art. 152 Cod ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Doresc sa ma lamuresc in privinta urmatoarei probleme: Sunt o SC platitoare de TVA in Romania si fac livrari de produse finite de lemn in Italia. ... (vezi toată discuția)