gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

mimzy 
	    	Utilizator

mimzy 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ela david 
	    	Utilizator

ela david 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lucamimi	                   

Buna! Sotul meu a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca. Este sofer pe comunitate si are salar in lei pe tara si diurna in euro. Firma la care a ... (vezi toată discuția)
	                    lucamimi	                   

Buna! Sotul meu a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca. Este sofer pe comunitate si are salar in lei pe tara si diurna in euro. Firma la care a ... (vezi toată discuția)

coryred	                   

Buna dimineata,
in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
	                    coryred	                   

Buna dimineata,
in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)

ContSters126873	                   

buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters126873	                   

buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la ... (vezi toată discuția)