avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna mai mult
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna mai mult

In cazul in care in CIM este specificat ca perioada de concediu de odihna este de 21 zile lucratoare, dar eu am avut 27 de zile lucratoare de concediu aprobate de catre angajator, cum se procedeaza?
Din cate am inteles cele 6 zile luate in plus trebuie platite inapoi angajatorului, este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 1 Septembrie 2015
1. De ce angajatorul a aprobat mai multe zile de CO?

2. Se poate modifica numarul de zile de CO prevazut CIM.
Pentru ca am avut in prima faza 7 zile CO, apoi am primit preaviz de concediere pentru restrangerea activitatii firmei si a spus sa imi iau CO pe toata perioada preavizului, adica 20 zile. Astazi mi s'a incheiat CIM, deci nu cred ca se mai poate modifica. Cum se procedeaza in acest caz?
adriancozma25

Sunt doua situatii:
- fie inapoiati indemnizatia de CO primita in plus, chiar daca este o eroare a angajatorului ca v-a aprobat zile de CO in plus.

- fie se va modifica durata CO in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in preaviz Medu Medu Buna seara! Se poate lua concediu de odihna in preaviz? (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)