Ileana popa 
	    	Utilizator

Ileana popa 
	    	Utilizator	    

flori13 
	    	Utilizator

flori13 
	    	Utilizator	    

flori13, utilizator
 flori13, utilizator 	
			~ final discuție ~
 MICU2015	                   

Daca sunt loctiitor de viza CFP, Titularul fiind in concediu de odihna, imi pun viza si pe lucrarile pe care le-am intocmit eu(ordine de plata , restituiri)
Va ... (vezi toată discuția)
	                    MICU2015	                   

Daca sunt loctiitor de viza CFP, Titularul fiind in concediu de odihna, imi pun viza si pe lucrarile pe care le-am intocmit eu(ordine de plata , restituiri)
Va ... (vezi toată discuția)

cristinab_eu	                   

Buna ziua!
Sunt angajata pe post de contabil-casier la un srl la care Primaria este actionar majoritar. Pot fi numita pt viza cpf in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
	                    cristinab_eu	                   

Buna ziua!
Sunt angajata pe post de contabil-casier la un srl la care Primaria este actionar majoritar. Pot fi numita pt viza cpf in conditiile in care ... (vezi toată discuția)

otilia13	                   

Buna ziua! Am nevoie de niste lamuriri la urmatoarele aspecte:
1. La o societate cu capital intregal de stat, la care Consiliul Local este actionar unic, este ... (vezi toată discuția)
	                    otilia13	                   

Buna ziua! Am nevoie de niste lamuriri la urmatoarele aspecte:
1. La o societate cu capital intregal de stat, la care Consiliul Local este actionar unic, este ... (vezi toată discuția)