avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare intelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare intelegere

Am divortat la notar si am semnat un act prin care fostul isi ia angajamentul sa plateasca jumatate din datoriile comune. A platit un an, dar de trei luni nu a mai platit motivand ca nu are de unde. Datoriile constau intr-o rata la banca pe numele meu, el fiind coplatitor si doua carduri de cumparaturi pe numele meu. Cum sa procedez pentru a-mi recupera banii de la el ? Mentionez ca lucreaza in MI. As dori ca in final sa i se puna poprire din salariu, deoarece nu mai am incredere in cuvantul lui.
Cel mai recent răspuns: dali_c , utilizator 16:17, 2 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta coplatitor laura-jurist laura-jurist buna ziua un coplatitor ( nu girant) care refuza sa isi indeplineasca obligatia de plata a unui credit, in solidar cu imprumutatul principal, poate fi ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)