avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean strain

Se poate obtine autorizatia de angajare pentru cetatean strain (non-UE) in conditiile in care doresc sa il angajez intr-o activitate pe care o am prevazuta cu cod CAEN secundar, dar activitatea nu a inceput efectiv ? (Concret vreau sa deschid un salon de masaj(CAEN 9604) thailandez cu maseuze thailandeze pe o firma cu obiect principal constructii si trebuie sa aduc Maseuzele evident inainte sa deschid)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 3 Septembrie 2015
Ati primit deja raspuns in acest topic deschis de dvs. :
www.avocatnet.ro/content/for...

p.s.
Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon masaj erotic ingrid6878 ingrid6878 Puteti sa-mi spuneti ce cod CAEN trebuie sa autorizez pentru un salon de masaj erotic ? (vezi toată discuția)
Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)