gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 dincamihaela	                   

Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)
	                    dincamihaela	                   

Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)

dll	                   

Buna ziua ...
numele meu este DAN si am nevoie de sfatul dvs. pentru situatia in care ma aflu :
In data de 09.04.2010  am imprumutat o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
	                    dll	                   

Buna ziua ...
numele meu este DAN si am nevoie de sfatul dvs. pentru situatia in care ma aflu :
In data de 09.04.2010  am imprumutat o persoana fizica ... (vezi toată discuția)

G_A_F	                   

Buna ziua, 
Datele spetei sunt urmatoarele: 
In fata notarului am semnat impreuna cu partea adversa un Contract de imprumut sub semnatura privata ... (vezi toată discuția)
	                    G_A_F	                   

Buna ziua, 
Datele spetei sunt urmatoarele: 
In fata notarului am semnat impreuna cu partea adversa un Contract de imprumut sub semnatura privata ... (vezi toată discuția)