avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executare silita

Daca s-a dispus executarea silita,iar contractul d credit este fals si nul ,mai ales ca nu e semnat pe toate filele ,unde trebuie sa trimit plangere ?la Parchetul de care apartin eu ca si domiciliu?sau la cel de care apartine Euroline?Am trimis contestatie la executor,contestatie la Judecatoria sect 2 dar trebuie sa fac si aceasta plangere?O pot face eu,fara un avocat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 16 Septembrie 2015
Avand in vedere aspectele prezentate vis-a-vis de legalitatea contractului,daca nu stapaniti procedura,este de preferat ca dosarul de executare silita sa fie atent si profesionist analizat de persoana specializata care eventual sa redacteze actiunea,sa va reprezinte si sa va apere interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare fila cec -urgent!!!! Moga Moga Va rog mult sa-mi dati urgent un sfat si anume: Cum pot solicita in baza unei file cec refuzate la plata, atat executarea silita a societatii cat si ... (vezi toată discuția)
Masina furata din italia marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua,am achizitionat de la un cetatean roman o masina adusa din italia care ulterior sa dovedit furata,masina a fost restituita cetateanului italian si eu ... (vezi toată discuția)
Model contestatie la executare andrei08 andrei08 Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie inpotriva unei decizi de executare silita de FISC,multumesc (vezi toată discuția)