avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lnsolventa, inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lnsolventa, inscriere la masa credala

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pt. inscrierea in masa credala, in calitate de actionar. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:25, 24 Septembrie 2015
Nu exista nicio prevedere speciala, va inscrieti ca orice alt creditor - este nevoie să aveti o creanta fata de societate si sa formulati o cerere pentru inscrierea la masa credala, cerere pentru care veti achita o taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)