avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema reziliere contract

Bună seara, am o mică nelămurire.. Am făcut contract pt web design cu un client, tot persoană juridică. Eu fiind prestator și el beneficiar. În contract am menționat că el vă trebui să plătească 50% avans sau suma întreagă, el a spus prima dată că plătește suma întreagă, apoi s-a răzgândit și a plătit doar jumătate. Eu între timp apucasem să-i facturez sumă întreagă, și a zis că îmi dă jumate la început, și jumate la urmă. Între timp a renunțat la contract, și acum vrea banii înapoi. Suma plătită de el a fost de 50%, pe factură scrie 100%. Întrebarea este cum fac să reziliez acest contract și să-i dau banii înapoi, cei 50% care i-a plătit el, și să anulez și factură, etc..
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 09:15, 30 Septembrie 2015
Buna ziua !

Clientul va trebui sa va notifice in scris de rezilierea contractului, in plus sa va specifice si returnarea avansului de 50%, platit cf. facturii nr..... in data de ....
Pe baza acestei rezilieri dvs. faceti factura storno pe intreaga valoare si ii returnati avansul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare avans contract prestari servicii alexdnc alexdnc Buna ziua, Am incheiat acum cateva luni un contract de prestari servicii cu o alta societate. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de 3 luni si am ... (vezi toată discuția)
Returnare avans huleaclaudia huleaclaudia Prestatorul este obligat sa returneze avansul incasat aferent unui contract de prestari servicii daca beneficiarul doreste rezilierea contractului? (vezi toată discuția)
Nelamurire avans narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Lamuriti ma va rog cu urmatoarea situatie: contrcat cu un furnizor, plata la termen. platesc factura de avans 2000 lei. imi trimite apoi ... (vezi toată discuția)