Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut
Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație la
Executare dar nu s-a stabilit încă termenul, șanse sunt de anulare pentru ca bani respectivi nu s-au dat efectiv ci s-au plătit datorii la fostul meu loc de muncă iar administratorul a recunoscut la poliție de banii respectivi anchetă este în curs. Apartamentul este luat cu prima casă soțul meu a divorțat de mine, partaj nu s-a făcut pt ca banca nu era deacord el plătește în continuare ratele la termen, acum a primit acasă de la executor pe numele ca în termen de 15 zile nu se plătește datoria execută imobilul.împrumutul este făcut doar pe numele meu, poate execută apartamentul dacă este ipotecat la bancă și el plătește ratele la termen?bancă este dezacord în condițiile în care noi mai avem de plătit la el 20 ani ?care este procedură? Executorul poate pune sigiliu să nu mai între în casă?
multumesc
buna seara,
ieri a primit fostul sot in posta o hartie de la cadastru ca se noteaza urmarirea silita imobiliara la cerere creditorului si se va comunica partilor inclusiv banca si FNGCGIMM SA, am vorbit cu avocata aseara si m-a sfatuit sa sunam la banca sa vedem ce opozitie are banca.in aceasta seara l-au sunat de la banca pe fostul meu sot si i-au spus ca ei sunt deacord sa scoata imobilul la vanzare si ca ei isi iau jumatate din bani si jumatate creditorul si el va ramane in continuare cu ratele ca defapt nu exista nici o parte a mea sau a lui. cum este posibil ca banca sa nu-si recupereze prima oara creanta?termenul inca la prima infatisare pt contestatie nu se stie inca desi astazi este o luna decand s-a introdus, acum pana o sa vedem ce se intampla cu contestatia ca am inteles ca procesul poate dura este doar sa gasesc bani sa platesc cautinea pt suspendarea executarii.
va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat