avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire, revendicare si ridicare de constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire, revendicare si ridicare de constructie -medierea obligatorie?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca mai este obligatorie sedinta de informare cu mediator pt granituire, revendicare si ridicare de constructie (gard cu temelie).
Cel mai recent răspuns: alex-B , utilizator 15:05, 29 Septembrie 2015
Nu, nu mai este obligatorie .
In acest sens CCR sa pronuntat prin Decizia nr. 266/2014 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 200 din Codul de procedura civila, precum si celor ale art. 2 alin. (1) si (12) si art. 601 din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, din Monitorul Oficial, Partea I, nr. 464, din 25 iunie 2014.
Pentru mai multe detalii puteti sa lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc mult pt rapiditatea raspunsului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte elibereaza mediatorul clodete clodete Buna ziua, Daca o parte doreste medierea,care este urmatorul pas pe care il face mediatorul? 1.Ii trimite celeilalte parti invitatie la mediere sau la ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitatea informarii cu privire la avantajele medierii. solicitarea instantei de a se face dovada informarii cu privire la avantajele medierii.efectele deciziei ccr in timp. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, La data de 25 iunie 2014 s-a publicat decizia nr. 266 din 7 mai 2014 pronuntata de Curtea Constitutionala, decizie prin care s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo cale de atac? DenisRif DenisRif La Multi ani si un an nou pin de realizari tuturor! In urma cu un an de zile am facut o contestatie la executare care mi-a fost anulata pe motivul ca nu as ... (vezi toată discuția)