avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare cim

Buna ziua!

Am o angajata care de maine revine la lucru din CIC . Azi copilul implineste 1 an si 11 luni. Azi vreau sa operez in Revisal incetarea suspendarii . Intrebarea mea este daca data sfarsit suspendare CIM corespunde cu data incetare suspendare CIM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 6 Octombrie 2015
Intr-adevar, data sfarsit suspendare = data incetare suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare suspendare ccc Crystynika Crystynika Buna ziua, In cazul in care un angajat doreste sa revina in campul muncii dupa expirarea celor doi ani de CCC, in cerere suspendarea se completeaza cu data de ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare revisal - incetare suspendare cim/revenire ccc sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul legal in care angajatorul poate inregistra in REVISAL actul de revenire din CIC al angajatei, respectiv ... (vezi toată discuția)