avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum ma pot apara legal de familie daca aceasta nu-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum ma pot apara legal de familie daca aceasta nu-mi este familia naturala si in cazul in care decedez imi poate dona organele

Am refuzat cardul de sanatate si cei din casa, care nu-mi sunt familia naturala (ci doar apare in acte) sunt violenti si fac tot ce le sta in putinta ca sa ma streseze, sa ma slabeasca si abuzeaza de fel de fel de unelte pentru a incerca sa ma supuna si eventual sa decedez. Ce legi se aplica in aceste cazuri si cum ma apara Statul Roman daca nu accept sa mi se doneze organele si am optat pentru asta in formularul primit cu cardul national de sanatate pe care l-am returnat cu formularul completat catre expeditor. Mentionez ca am fost amenintat cu moartea de mai multe ori iar Politia aproba tacit fara sa cerceteze mai amanuntit situatia folosind o informatie cum ca as avea probleme psihice.

Va multumesc si considerati ca puteti sa ajungeti si voi in situatii similare doar fiindca deranjati anumite persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2015
ispires, utilizator
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 16:37, 7 Octombrie 2015
Nu înțeleg de ce ati refuzat cardul ca aveți nevoie de el dacă apelati la medic, dar probabil ca aveți dvs motive.
Daca ati completat formularul și reiese ca nu vreti sa va donați organele, nu se vor dona.
Ar trebui sa va gândiți ca familia sau ma rog, persoanele astea care va apar ca părinți în actele dvs, nu au niciun interes sa va omoare.
Dacă amenințările cu moartea ar fi fost reale, politia v-ar fi luat în serios plangerea.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Multumesc pentru raspuns dar sa stiti ca acel card este inutil si nu va apara in cazul in care aveti anumite optiuni inscrise acolo in card si inregistrate la medicul de familie si apoi in bazele de date nationale si judetene. Acel card are informatii care se pot foarte usor modifica. Sper ca stiti de cardurile bancare care sunt deja falsificate (acelea cu cip). Am refuzat acest card tocmai din aceste motive, eu sunt inginer in electronica si telecomunicatii si analist programator si cunosc destul de bine functionalitatea acestui sistem pentru cardul national de sanatate. Ex . Nu stiu nici pana acum ce informatii au ajuns in Prahova la CNAS si daca a ajuns cardul inapoi si ce date au ajuns la CNAS. Nu mi se raspunde de mai bine de 4 luni. Am sesizat si parchetul si am si un apel la 112 care semnaleaza acele fapte chiar daca politia considera ca nu sunt adevarate (au doar o informatie acolo cu care ameninta ca si cei cu care locuiesc). Am motivele mele si dovezi ca persoanele din casa au alte intentii si o tagada de paternitate pe rol.
Am corespondenta cu CNAS si M.A.I. cat si ministerul Justitiei si ANITP prin care am sesizat cele prezentate si astept raspunsuri. Chiar astazi am fost amenintat verbal (cu amenda sau chemarea politistilor pentru a aplica legea ???? - am cazierul alb fara probleme) de un comisar sef si secretarul Politiei pentru ca vroiam sa depun o sesizare cu probe, pe care nu au vrut sa o accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz acte biometrice - cardul national de sanatate gabi.cristi gabi.cristi Buna ziua, As dori sa-mi indicati/recomandati daca se poate unde exact pot gasi un avocat specializat in problema privind mizeria care se intampla cu actele ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate Ileana2013 Ileana2013 Am un PFA si imi platesc corect contributiile la sanatate ; apar ca asigurat in sistemul de sanatate dar nu mi s-a emis card national de sanatate! Oricum e o ... (vezi toată discuția)
Ce ascunde cardul de sanatate (in microcip)!!! nucu$ nucu$ Iata prezentarea opiniei unui medic român, nu oricare, despre cardul de sănătate. Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ... (vezi toată discuția)