avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandire titlu de proprietate asupra terenurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandire titlu de proprietate asupra terenurilor

Buna ziua,
vin cu rugamintea de a obtine nr. Legii funciare din ultimii 2 ani prin care primariile sunt obligate sa anunte orice suprafata neatribuita proprietarilor de drept catre prefecturi.
Parintii mei impreuna cu fratii lor din anul1998 nu reusesc sa obtina 20 de ha la care a fost dreptul de proprietate.
Vrem sa analizam situatia in contextul legii.
Va multumim,anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:04, 8 Octombrie 2015
Legea 165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia judeteana - poate elibera un titlu de proprietate ? oanaportar oanaportar 1. - Este corect ca unei persoane juridice sa i se elibereze un Titlu de proprietate de catre Comisia Judeteana de Stabilire a Dreptului de Proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
S-a dat lege prin care se sisteaza eliberarea titlurilor de proprietate?!!! neagu ctin neagu ctin am depus acte la primarie ptr eliberarea unui titlu de proprietate. Au fost trmise la consiliu judetean si s-a intors hotararea aprobata. Acum am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Intarziere eliberare titlu de proprietate aiurelul36 aiurelul36 in urma cu doi ani am facut masuratori topo la un teren am depus documentele la primarie si de atunci ma tot duce cu vorba ca mai dureaza ca vino saptamana ... (vezi toată discuția)