avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare bloc, schimbare termopane
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare bloc, schimbare termopane

Care este legislatia prin care primaria obliga locatarii sa schimbe termopanele deja puse cu altele(puse de primarie), odata cu reabilitarea blocului? Fiecare proprietar a cheltuit bani pentru montarea geamurilor termopan, iar primaria, odata cu reabilitarea blocului printr-o echipa numita face masuratori pentru montarea altora, darama balcoanele consolidate si le inchide total cu termopan. Efortul financiar de aproape 100 mil. (termopane si reparatiile/consolidarile) este din buzunarul fiecarui proprietar, pentru confortul lui si nu se recupereaza nimic. Oare protectia consumatorului are ceva de spus? Am facturi doar pentru termopane, consolidarile/reparatiile fiind facute cu persoane fizice platite ches. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 15 Octombrie 2015
Protectia consumatorului nu se implica in probleme de genul celor precizate de dv
Inlocuirea termopanelor ferestre +balcoane,este clauza introdusa de catre autoritatea publica locala care asigura fondurile partial sau total pentru reabilitare ,modernizare si eficientizare energetica,cu motivarea ca numai o modernizare completa cu materiale de aceiasi generatie asigura eficienta energetica conform norme in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a blocului din fonduri europene Carmeno Carmeno Buna ziua. In urma cu 3 ani, asociatia de proprietari a facut demersuri pentru obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocului. Din ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza dumipaula1234@gmail.com dumipaula1234@gmail.com Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind repartizarea costurilor conform cotei indivize de proprietate adica proportional cu suprafata utila a ... (vezi toată discuția)