cazacioc a scris:
Eu stiu ca exista o Decizie a ICCJ referitoare la CEC-urile lasate in alb drept garantie in care se apreciaza ca in aceste cazuri nu poate fi voba de o infractiune atata timp cat vanzatorul care a primit CEC-ul in alb a admis o astfel de situatie, adica o astfel de garantie.Astfel ca solutia NUP este corecta
Am s-o caut si poate o sa v-o trimit
BIneinteles ca aveti perfecta dreptate! Si normal ca este NUP deoarece s-a prezumat ca emitentul CEC-ului nu avea de unde sa stie cand va fi completat de catre beneficiar! Greseala beneficiarului a fost ca a completat acest CEC!Trebuia sa il puna cu manuta lui pe emitent sa scrie negru pe alb tot CEC-ul!B-)
Dle Marghescu , v-am spus acum ceea ce trebuie sa faceti : sa il puneti pe emitentul CEC-ului (in cazuri viitoare) sa va completeze absolut toate rubricile , inclusiv data! Fiindca asta este motivatia prin care scapa acesti indivizi!Spun ca ei niciodata nu aveau intentia sa va pacaleasca dar nu au stiut ca ati introdus CEC-ul la plata la o data cand ei , "din intamplare" nu aveau disponibil in cont!