avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate fi atacata decizia in cazul unui conflict de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate fi atacata decizia in cazul unui conflict de munca?

Buna ziua!

Am citit undeva (din pacate nu mai stiu unde) ca se judeca odata conflictele de munca si decizia emisa de tribunal este definitiva, neputand fi atacata in instanta superioara. Acuma "aud" altceva.
Care este situatia actuala si puteti sa-mi spuneti si unde gasesc articolul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 21 Octombrie 2015
In prezent, asta este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordanta privind cai de atac litigii de munca vasile2013 vasile2013 Hotărârile pronunţate în fond sunt definitive şi executorii de drept, spune art.274 din Codul Muncii Rezulta de aici ca hotararile pronuntate de ... (vezi toată discuția)
"ce mai pot face dacã am exercitat recursul în termenul menþionat eronat în hotãrâre?" nr. 2 oanaportar oanaportar in baza carei legi se poate judeca un proces in care este vorba despre angajarea raspunderii patrimoniala a unui salariat ? Un asemenea proces face parte ... (vezi toată discuția)
Litigiu functionari publici Oceania Oceania In hotararea data in prima instanta (tribunal) in litigiu privind functionarii publici (acordare de sporuri salariale) se mentioneaza « cu drept de ... (vezi toată discuția)